Hobby Husvagnar

En husvagn byggd för livet

Hobby är en av de världsledande tillverkarna av moderna husvagnar. I över 50 år har det tyska varumärket tillverkat husvagnar med ledord som kvalitet, funktion, generösa planlösningar och högklassig standardutrustning.

PR Husbilar är stolta återförsäljare av Hobby, ett varumärke som tack vare sin känsla för design, innovation och kvalitet ligger oss varmt om hjärtat. I vårt sortiment finns husvagnar från företagets sex olika serier:

ONTOUR

En perfekt förstahusvagn för dig som vill resa smidigt och enkelt. Husvagnar från 2,2 m i bredd och 1 200 kg, som kommer i fyra olika planlösningar.

DE LUXE

Detta är den familjevänliga husvagnen som finns i 18 olika varianter, varav sex olika planlösningar med barnkammare.

DE LUXE EDITION

En sportigare och mer dynamisk husvagn för resande par eller aktiva familjer. Finns i sex olika modeller med modern, ljus inredning och tilltalande planlösningar.

EXCELLENT

Här pratar vi en husvagn med bekväma faciliteter, rymlig inredning och ett modernt yttre. Den optimala vagnen för livsnjutande par. Även Hobbys populäraste serie.

PRESTIGE

En stilfull och rymlig klassiker som passar även den riktigt stora familjen. I dessa charmiga husvagnar finns det mesta du kan önska dig i form av bekvämligheter och atmosfär. Finns i elva olika planlösningar.

PREMIUM

Varumärkets absoluta flaggskepp som bjuder på en enastående elegans rakt igenom, från exteriör och interiör in i minsta detalj. Denna prisbelönta modell har gått i bräschen för design i husvagnsbranschen, och det är lätt att förstå varför. I seriens sex planlösningar erbjuds perfektion som passar dig som bara nöjer dig med det allra bästa.

Klicka här för att se vårt utbud av nya husvagnar i lager

Klicka här

För mer info om modellerna besök Hobbys webbsida

Bygg din vagn i Hobbys konfigurator

Bygg din vagn här

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer