Hobby Husvagnar

En husvagn byggd för livet

Hobby är en av de världsledande tillverkarna av moderna husvagnar. I över 50 år har det tyska varumärket tillverkat husvagnar med ledord som kvalitet, funktion, generösa planlösningar och högklassig standardutrustning.
Inför säsongen 2023 kommer en rad förbättringar, som t.ex. nytt kylskåp, ny klädsel oh fler planlösningar med praktisk vattenburen golvvärme.

PR Husbilar är stolta återförsäljare av Hobby, ett varumärke som tack vare sin känsla för design, innovation och kvalitet ligger oss varmt om hjärtat. I vårt sortiment finns husvagnar från företagets sex olika serier samt den unika Beachy.

ONTOUR

En perfekt förstahusvagn för dig som vill resa smidigt och enkelt. Redan från 1 200 kg och 2,20 m bredd är den kompakta Hobby ONTOUR den perfekta husvagnen även för mindre dragbilar. Tre olika varianter av denna instegsmodell visar dig vägen in i Hobby-världen på bästa möjliga sätt.

Utforska mer om modellerna i serien ONTOUR här →


DE LUXE

Med 15 planlösningar är Hobby DE LUXE den perfekta husvagnen för familjer och par. Dubbelbädd, enkelbäddar eller praktisk taksäng – här är mångfalden avgörande. Med 5 olika varianter av barnbäddar ger Hobby DE LUXE hög flexibilitet just för camping med barn.

Utforska mer om modellerna i serien DE LUXE här →


EXCELLENT

Här pratar vi en husvagn med bekväma faciliteter, generös rumsdesign och trivsamma sittgrupper. Och så naturligtvis den stämningsfulla omgivningsbelysningen. Hobby EXCELLENT är gjord för den perfekta semestern för livsnjutande par och finns i 5 planlösningar.

Utforska mer om modellerna i serien EXCELLENT här →


EXCELLENT EDITION

Rymlig, ljus, mångsidig, designmedveten och trivsam – EXCELLENT EDITION förenar allt detta på bästa möjliga sätt. Tio planlösningar, varav fyra med barnbäddar, ger utrymme för de mest skilda behov. I några modeller finns det till och med egna sittgrupper för mindre barn, så att målar- och pysselgrejer inte alltid behöver plockas undan.

Utforska mer om modellerna i serien EXCELLENT EDITION här →


PRESTIGE

En stilfull och rymlig klassiker som passar även den riktigt stora familjen. Beroende på modell finns bekväma sängplatser för upp till sju personer. I dessa charmiga husvagnar finns det mesta du kan önska dig i form av bekvämligheter och atmosfär. Finns i tolv olika planlösningar. I Hobby PRESTIGE njuter du av lyxen i ett riktigt hem även på resan.

Utforska mer om modellerna i serien PRESTIGE här →


MAXIA

För dem som älskar stämningsfull skandinavisk atmosfär, genomtänkt funktion och minimalistisk design: Hobby MAXIA satsar på rymd, naturliga material, smakfullt koordinerade färger och nordiskt ”hygge”. En modern blickfångare för ett nytt sätt att uppleva husvagnscamping. Med upp till 20 m2 känns MAXIA som en semesterlägenhet på hjul. Finns i tre olika planlösningar.

Utforska mer om modellerna i serien MAXIA här →


BEACHY

Inspirerad av vanlife-trenden passar BEACHY perfekt till fricamping och naturnära äventyr. Enkelhet, ljusa naturliga färger och en riktig strandkänsla är ledorden för modellen. BEAHCY har låg vikt och praktiskt utformad i tre olika planlösningar – alla med skön sittgrupp, mysig säng, kök med värmeplatta och diskho, kylbox, praktisk förvaring och USB.

Till beachys webbplats →

Klicka här för att se vårt utbud av nya husvagnar i lager

Klicka här

Svårt att välja?Nu kan du på ett överskådligt sätt jämföra olika husvagnsmodellerBesök Hobbys webbsida

Bygg din vagn i Hobbys konfigurator

Bygg din vagn här

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer