Köpa husvagn– så här går det till

Låt oss guida dig fram till drömhusvagnen

Att köpa en husvagn är en stor och viktig investering för din fritid, semester och familjetid. Vi på PR vill därför guida dig fram till ett köp som känns både tryggt, enkelt och bra i magen. Vårt mål är att hitta husvagnen som lever upp till just din familjs förväntningar, önskemål och krav.

Vägen till drömhusvagnen

Hur går det då till att hitta sin drömhusvagn? Nedan har vi samlat några av de viktigaste stegen på vägen. Vi kan börja med några frågor som du bör ställa dig.

 1. Hur är din magkänsla?
  Känns modellen rätt eller är det något annat du söker? Det absolut viktigaste är att du trivs i din husvagn.
 2. Stämmer planlösningen överens med dina behov?
  Hur många är ni som ska bo i vagnen, hur många matplatser och bäddar behövs?
 3. Hur ser ditt användande ut?
  Vad kommer du nyttja din husvagn till?

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vilka behov du har eller vad som möter dessa, och det är där vår kunniga personal finns tillhands. Kom förbi, ta en kopp kaffe och ställ frågor. Det är dina funderingar och frågor som gör att vi tillsammans kan hitta den perfekta husvagnen för just dig.

Och du vet väl att du vid köp av en husvagn kan vi skräddarsy den efter dina önskemål? Detta gäller alla bekvämligheter som Tält för säsong eller kanske ett luft-tält, markis med sidostycken, air-condition, cykelställ, tv, tv-antenn och solceller m.m. Alla tillbehör eftermonteras i vår egen verkstad på både nya och begagnade fordon.

Hur går köpet till?

När du hittat husvagnen som lever upp till dina önskemål och behov följer sex enkla steg.

 1. Offert & kontrakt
  Vi lämnar en offert som sedan ligger till grund för köpekontraktet. Som medlemmar i HRF följer vi alla de avtalsvillkor som är giltiga inom branschen, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Behöver du finansiering så har vi bra finansieringslösningar tillsammans med Nordea. Läs mer om dem här.
 2. Inbyte
  Skulle det vara så att du redan har en husbil eller husvagn så räknar vi givetvis på ett inbyte.
 3. Garanti
  Vi lämnar alltid två års fabriksgaranti och fem års fuktgaranti på alla nya fordon.
  Läs mer om garantier för nya och begagnade modeller här.
 4. Leveransservice
  Innan leverans servas husvagnen. Våra husvagnsmekaniker har ett gediget leveransprotokoll där de kontrollerar allt från lampor, vattensystem, till däckmönster, värmesystem och kylskåp. Vi installerar även de tillbehör du valt samt rekonditionerar fordonet med en grundlig städning och tvätt.
 5. Leverans & utbildning
  Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg och nöjd över ditt köp. Därför avsätter vi under leveransdagen gott om tid för att du ska få en så bra genomgång och utbildning av din nya husvagn som möjligt. Därefter går vi igenom affären och dina önskemål i form av försäkringar, finansiering etc. och stämmer av så att allt är enligt överenskommelse.
 6. Efter köpet
  Att köpa husvagn hos oss är ingen tillfällig transaktion utan ett ömsesidigt utbyte som varar i många år. För oss är eftermarknad, tillgänglighet och trygghet efter köpet en självklarhet och något vi är väldigt stolta över. Våra många återkommande kunder är ett tecken på att vår omtanke uppskattas.