Finansiering

– Vägen till en säker och trygg affär

Ett husbils- eller husvagnsköp är en stor och viktig investering, oavsett om du köper nytt eller begagnat. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker och slippa fundera på hur du ska lösa det ekonomiska.

Vi på PR Husbilar vill att du ska känna att du är i goda händer. Därför har vi tagit fram en egen förmånlig finansieringslösning tillsammans med vår ”husbank” Nordea Finans. Nordea har lång erfarenhet av fordonshandel och är idag ett av Sveriges ledande finansbolag.

Tack vare ett mångårigt och lyckat samarbete med Nordea Finans kan vi erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar med konkurrenskraftiga räntor och utan dolda avgifter. Vi ser till dina specifika önskemål och behov och anpassar återbetalningen till upp till 180 månaders avbetalningstid.

Kontantinsatsen är 20% eller motsvarande inbytesvärde från din nuvarande husbil, husvagn eller personbil. Du kan när du vill lösa eller ändra villkoren i kontraktet under dess giltighetstid – utan extra kostnad. Du hittar en finansieringskalkyl under respektive objekt för nya respektive begagnade fordon.

Eller kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss