Våra leverantörer och samarbetspartners

Tradition, trygghet och kvalitet

Fiamma

Världskänt pionjärföretag och den främsta tillverkaren inom tekniska tillbehör till fritidsfordon. Fiamma äger idag över 100 registrerade patent i Europa, USA, Japan och Taiwan. I företagets åtta dynamiska produktionsenheter görs kontinuerliga produktförbättringar med stora investeringar i teknologi och produktionsprocesser.
Utgörs av: Fiamma Store (markiser, förtält och tillbehör), Carry Bike (cykelhållare och tillbehör) samt Comfort (takluckor, LED-belysning, mattor m.m.).
Läs mer om Fiamma.

Holiday Fritid

Tillbehörsgrossist med ett brett sortiment med det mesta du kan tänkas behöva för din camping. Hos PR Husbilar hittar du företagets hela utbud av tält och markiser, möbler, inredning, toalett och kem samt utvändiga tillbehör. Det vi inte har hemma i vår butik kan vi beställa hem åt dig.
Läs mer om Holiday Fritid.

Dometic

Företag som tillhandahåller smarta lösningar för ett mobilt liv inom områdena Mat & Dryck (kylboxar, kylskåp, matlagning, campingmöbler), Klimat (luftkonditionering, förtält, markiser, rullgardiner, fönster, dörrar & ventilation), Energi & Styrning (strömförsörjning, belysning & övervakning), Säkerhet & Trygghet (säkerhetslösningar & biltillbehör) samt Hygien & Sanitet (sanitet & rengöring).
Läs mer om Dometic.

Truma

Den ledande och bäst ansedda tillbehörsspecialisten för husvagnar sedan över 70 år. Effektiva, pålitliga och innovativa produkter som är en oumbärlig del av campingvardagen. Truma var exempelvis först med att utveckla en manövreringshjälp för husbilar samt utvecklade den ”första officiellt godkända husvagnsvärmaren” som gjorde camping på vintern möjligt. Genom omfattande forskning och utveckling lanserar företaget ständigt nya, smarta produkter.
Läs mer om Truma.

Alde

Svenskt företag som grundades av Alde Rask i skånska Färlöv, där huvudkontor samt utvecklings- och tillverkningsanläggning ligger än idag. Företagets mål ända sedan starten har varit att bygga det ultimata värmesystemet för husvagnar. Alde är idag ett världsledande företag som utvecklar, producerar och marknadsför värmesystem främst för mobilt boende.
Det privatägda företaget omkring 140 anställda med dotterbolag i Tyskland, England och USA.
Läs mer om Alde.

E&P Hydraulics

E&P Hydraulics är en professionell tillverkare av nivelleringslösningar för husbilar och husvagnar. Systemen möjliggör en stabil uppställning oavsett plats. Genom det helautomatiska systemet kan du med knapptryckningar snabbt och enkelt rikta din husbil eller husvagn horisontellt så att ditt fordon står vågrätt. Företaget har under de senaste 10 åren utvecklats till en av de ledande aktörerna inom nivelleringssystem. Genom den egna utvecklingen och tillverkningen har de omfattande kunskaper om produkten, marknaden, återförsäljare och kunder.
Läs mer om E&P Hydraulics.

JR Larmcenter

JR Larmcenter startades 1998 av Niclas och Michael. Verksamheten bestod då enbart av larm till framför allt husvagn och husbilslarm. Med åren utökades sortimentet med fler produkter. Idag är företaget återförsäljare för ett antal kända varumärken som Oyster helautomatiska paraboler, Efoy bränsleceller, Kenwood multimedia och bilstereo, Hella extraljus, Defa Billarm, Dräger alkosystem, DM-Tech, Grundig och Lava LED tv för 12 volt, Triax tvantenner, Webasto värmare m.m. En storsäljare är husvagns- och husbilslarmet PROSAFE som nu kompletterats med GPS-positionering, temperatur-/batterivakt och sms-larm.
Läs mer om JR Larmcenter.

Skandilock

Bilanpassade fårskinnsprodukter som tillverkas av ett familjeföretag med rötterna i västgötska Svenljunga. Deras unika beredningsteknik av fårskinn har anor från 1930-talets hantverkare och har vidareutvecklats under årens gång. Är idag ett av Europas ledande företag inom designade fårskinnsprodukter. Sortiment består av stol- och armstödsöverdrag samt sittunderlag för soffor och bänkar tillverkade i ett patchwork av utvalda skinnbitar. Finns i flera olika färgkombinationer.
Läs mer om Skandilock.

Ullbädden

Karlstadsföretag som sedan 2000 importerat och sålt sängkläder i cashmere-, kamel-, alpacka- och merinoull. De har dessutom utökat sitt sortiment med anpassade överdrag i merinoull till husbilsstolar, som finns i färgerna grått, beige, ullvitt och brunt. Det naturliga materialet har många fördelar, däribland att det andas, absorberar fukt och är allergivänligt. Det erbjuder dessutom en underbart skön sittkomfort sommar som vinter.
Läs mer om Ullbädden.

Svensk Madrassdesign

I över 30 år har Janne, grundare och ägare av Svensk Madrassdesign, tillverkat skräddarsydda sängar och madrasser till nöjda husbils- och husvagnsägare runt om i Sverige. Svenska materialval bäddar för hög kvalitet och snabba leveranser. Unika sängar och madrasser med hög komfort som garanterar en njutningsfull känsla och god nattsömn.
Läs mer om Svensk Madrassdesign.

Linde gas (f.d. AGA)

Linde Gas (tidigare AGA) är Nordens och Baltikums ledande gasbolag med ett brett utbud av produkter, tjänster och teknisk support för industri- och specialgaser. Företaget har omkring 400 000 kunder i norra Europa och deras produkter säljs på omkring 600 försäljningsställen. Hos PR Husbilar kan du både handla gasolflaskor och byta din gamla mot fyllda flaskor.
Läs mer om Linde Gas.

LTC

LTC är ett svenskt företag med bas i Helsingborg. Varumärke står för kvalitativa produkter framtagna och anpassade för tuffa miljöer så som exempelvis marin och camping. LTC ska vara det självklara valet när det kommer till marin- och campingprodukter med det lilla extra. I produktsortimentet märks allt från LED-TV, batteriladdare och solceller till hushållsartiklar, fritidsprodukter och värmare.
Läs mer om LTC.