– Tradition, innovation och kvalitet

Om du söker det lilla extra och vill ha en van som ligger i absolut framkant vad gäller kvalitet och innovativa lösningar så är Westfalia märket för dig. 1962 byggde det tyska företaget sin första husbil och sedan dess har deras modeller kännetecknats av såväl tradition och kvalitet som en imponerande lyhördhet för det senaste. Bilen du väljer kan anpassas efter just dina önskemål med olika tillval och utrustning.

Med Westfalia, som idag är en del av Rapido-gruppen, får du en van som i många avseenden skiljer sig från mängden. Det är exempelvis ett av de få märken på marknaden som har vattenburen dieselvärme.

Westfalia bygger sina husbilar på karosser från bland annat Volkswagen, FIAT, Mercedes och Ford, vilket bäddar för goda körupplevelser. I sortimentet återfinns allt från transportbilar med pop-up-tak till högklassigt inredda vanar. Gemensamt för alla företagets modeller är ett enhetligt och gediget intryck med innovativ inredning och smakfulla materialval. Det kompakta formatet till trots så ryms här mängder av smarta lösningar och lyxiga detaljer.

Klicka här för att se vårt utbud av nya husbilar i lager

Klicka här

Läs mer om Westfalia på deras webbsida

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer