Itineo Husbilar

Husbilen för hela familjen

Itineo är husbilen för dig som kanske gör ditt första husbilsköp, vill ha ett alternativ till begagnat eller söker en enklare variant än Rapido. Detta franska varumärke har gjort sig kända för sin moderna design, smarta planlösningar och höga nivå på standardutrustningen. Trots det ligger prisläget på en väldigt attraktiv nivå.

Itineo Husbilars historia

Företaget Itineo bildades av Rapidogruppen 2006 och har liksom moderbolaget sitt säte och tillverkning i staden Mayenne i den nordvästra delen av Frankrike. Husbilsmärket startades för att kunna erbjuda ett billigare instegsalternativ till de mer exklusiva Rapido-bilarna. Trots att prisnivån är något lägre så har modellerna fått ta del av många av Rapidos innovationer och smarta lösningar.

För Itineo har alltid barnfamiljen och dess behov stått i fokus vid utvecklingen av nya modeller. Detta märks inte minst på utrustning och planlösning, som är både funktionella och anpassade efter målgruppens önskemål. Husbilar skapade för säkra semesterresor och upptäcktsfärder, med hög komfort och goda möjligheter till härligt umgänge för hela familjen.

Modern och kreativ design

Gemensamt för modellerna i Itineos sortiment, som innefattar både halv- och helintegrerade husbilar, är den moderna designen, de kreativa lösningarna och den goda kvaliteten på utrustningen. Här finns exempelvis modeller med barnkammare och upp till sju bäddplatser för den stora familjen eller mindre varianter med separata hela bäddar eller en queensbädd.

Inredningen känns trendig men samtidigt både hållbar och lättstädad. Materialvalen kännetecknas av slitstarkt laminat. Här finns även goda lastutrymmen med flexibla lösningar. Itineo Husbilar har liksom Rapido övergått till kompositreglar samt plastgolv under bilen, vilket ger en förbättrad täthet och ökad hållbarhet.

Klicka här för att se vårt utbud av nya husbilar i lager

Klicka här

Läs mer om Itineo på deras webbsida

Virtuell visning av modeller

Klicka här

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer