V55
V62
V65XL
V68
Vanar
2021 Nyhet! Halvintegrerade
Serie 6F
Serie C
Helintegrerade Serie 8F
Serie 80dF
Serie Distinction
Serie M

Rapido – Genuin och innovativ husbil i premiumsegmentet

Rapido är husbilen för dig som söker klassisk design, innovativa planlösningar och genuina materialval. Det franska familjeföretaget har sedan 1948 producerat högkvalitativa husbilar med passion för hantverket och detaljerna.

Rapido har alltid legat i framkant vad gäller planlösningar, där de genom innovativa lösningar skapar gott om inneutrymme. Mycket fokus läggs på inredningen genom genuina materialval i bänkskivor och luckor, smart förvaring och hållbara textilier i klassiska färgsättningar. För ökad hållbarhet och förbättrad täthet har Rapido sedan några år tillbaka helt övergått till kompositreglar i golvet samt plastgolv under bilen.

I varumärkets breda sortiment hittar du allt från enkla basbilar till exklusiva, helintegrerade boggibilar. PR Husbilar har ett mångårigt samarbete och är idag Skandinaviens största renodlade återförsäljare av Rapido. Du kan därmed känna dig trygg med att vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att guida dig fram till en modell som passar just dina behov och önskemål.

Klicka här för att se vårt utbud av nya husbilar i lager

Klicka här

Läs mer om Rapido på deras webbsida

Virtuell visning 2021

Klicka här

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer