Rapido Husbilar

Genuin och innovativ husbil i premiumsegmentet

Rapido är husbilen för dig som söker klassisk design, innovativa planlösningar och genuina materialval. Det franska familjeföretaget bildades 1948 och har sedan 1961 producerat högkvalitativa husbilar med passion för hantverket och detaljerna.

Några av nyheterna 2024

Ny exteriör och förfinad design på serie 6.
2024 förfinas serie 6 med ny design på bakpartiet och ett nytt panoramiskt takfönster fram för mycket ljusinsläpp.

Upptäck Nya 606F
Den nya 606F ger plats åt sällskapsutrymme. Med en längd på 6,69m erbjuder 606F ett stort sällskapsrum och mycket, mycket mer…
Upptäck denna modell i 360. Välkommen in!

Historien bakom Rapido Husbilar

Rapido, som grundades av möbelsnickaren Constant Rousseau, har alltid legat i framkant vad gäller planlösningar. Rousseau drevs av en stor dos uppfinningsrikedom, fransk elegans och en önskan att göra gott för alla, något som lämnat spår i husbilarna som företaget skapat. Det kreativa förhållningssättet leder också till en strävan efter att kontinuerligt förbättra de husbilar de skapar genom att lyssna på kunderna och deras behov. Allting kan utvecklas och göras ännu bättre.

Efter några år följde sonen Pierre Rousseau i pappa Constants fotspår på företaget, och sedan 2014 har även barnbarnet Nicolas tagit plats bakom ratten hos koncernen. Tre generationer men samma passion för hantverket och detaljerna. Det franska kvalitetsmärket räknas idag som en av de ledande aktörerna inom segmentet för exklusiva husbilar. I Rapido-gruppen återfinns idag en rad olika varumärken, däribland Itineo, Westfalia och Dreamer.

Innovation in i minsta detalj

Rapidos modeller kännetecknas av innovativa lösningar som skapar gott om inneutrymme. Mycket fokus har lagts på inredningen genom genuina materialval i bänkskivor och luckor, smart förvaring och hållbara textilier i klassiska färgsättningar. I en husbil från Rapido behöver du aldrig kompromissa med komforten – här finns allt du behöver för ditt välbefinnande. För ökad hållbarhet och förbättrad täthet har Rapido sedan några år tillbaka helt övergått till kompositreglar i golvet samt plastgolv under bilen.

I varumärkets breda sortiment hittar du allt från enkla basbilar till exklusiva, helintegrerade boggibilar. PR Husbilar har ett mångårigt samarbete och är idag Skandinaviens största renodlade återförsäljare av Rapido Husbilar. Du kan därmed känna dig trygg med att vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att guida dig fram till en modell som passar just dina behov och önskemål.

Klicka här för att se vårt utbud av nya husbilar i lager

Klicka här

Läs mer om Rapido på deras webbsida

Virtuell visning av modeller

Klicka här

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer