Dreamer Vanar

Funktionella och finurliga plåtisar för alla

Dreamer är en fransk tillverkare av vanar, eller plåtisar som de ofta kallas. Företaget har med sina noga uttänkta planlösningar och höga standard nått stor framgång i husbilsbranschen. Att den omtyckta och kompakta Dreamer är en del av Rapido-familjen märks inte minst på kvaliteten och påhittigheten samt det stora utbudet av modeller. I sortimentet återfinns allt ifrån den enkla instegsbilen som är perfekt för dig som vill prova på husbilslivet till större och mer påkostade modeller med plats för fem personer. Och det är lätt att förstå varför så många faller för just dessa husbilar. Oavsett vilken serie eller modell som faller dig i smaken så utlovas praktiska bilar för maximal körglädje och njutning.

Inkörsporten till husbilslivet

För många yngre par är en van inkörsporten till husbilslivet. De är smidiga och lagom stora för en nybörjare. Trots att Dreamers husbilar har en maxlängd på 6,36 meter så gör den smarta planlösningen och flexibla inredningen att de känns rymliga. Uppfinningsrikedomen är påtaglig och här finns gott om plats för såväl passagerare som prylar och packning. I Dreamer hittar du bland annat en finurlig designlösning, där en vridbar garderob blir till ett funktionellt duschrum, samt flera smarta vånings- och taksängslösningar. Här finns plåtismodeller som utrustats med ett fullstort, 160-liters kylskåp, fem bältade sittplatser och stora panoramafönster – för att bara nämna några av alla fördelarna med Dreamer. Flexibiliteten är med andra ord stor och beroende på dina önskemål och behov så kan inredning och utrustning anpassas in i minsta detalj. Så oavsett om du planerar att resa på egen hand, med din partner eller med en stor familj så har Dreamer Vanar en modell och planlösning som passar.

Den exklusivare serien utmärks av högre standardutrustning och mer påkostad inredning i gediget trämaterial. Här pratar vi fingertoppskänsla rakt igenom.

Bläddra i katalog

Klicka här för att se vårt utbud av nya husbilar i lager

Klicka här

Läs mer om Dreamer på deras webbsida

Virtuell visning av modeller

Klicka här

Vi hjälper dig med din finansiering

Läs mer