Certifierad och godkänd verkstad

Service även efter köpet av husbil eller husvagn

PR Husbilars motto är att du som kund ska vara nöjd även efter köpet av din husbil eller husvagn. Därför har vår 1 500 kvadratmeter stora och toppmoderna verkstad en central roll i vår verksamhet. Allt för att du ska kunna känna dig trygg och säker på ett bra bemötande och att du får den hjälp du behöver – hela vägen.

Gedigen service och kunskap

Vårt serviceteam har en mångårig erfarenhet och kunskap om såväl husbilar som husvagnar och gör alltid sitt yttersta för att du ska köra ut genom portarna med ett leende på läpparna. Det vanliga är att vi servar bodelen, men givetvis utför vi även service och reparationer på resterande delar av fordonet vid behov.

Vår rekommendation är att du lämnar in din husbil eller husvagn på service en gång per år. Ett råd är att göra detta under höstmånaderna, då belastningen på verkstaden brukar vara något lägre. Om du bokar din service i god tid har vi större marginal att beställa hem eventuella reservdelar om det är något som ska bytas eller monteras. De vanligaste reservdelarna har vi dock normalt sett alltid i lager.

Innan leverans av din nya eller begagnade husbil och husvagn går vi igenom den efter ett gediget protokoll. Här kollar vi exempelvis funktion, gör fukt- och gasoltest samt förser fordonet med den extrautrustning du beställt. Givetvis lämnar vi garantier på samtliga husbilar och husvagnar vi levererar.

Här hittar du tips på vad du bör tänka på inför ditt besök (PDF).

Ladda ned SFVF:s reparationsvillkor (PDF).

Godkänd Bilverkstad

PR Husbilar är stolta över att vara godkända enligt branschöverenskommelsen Godkänd Bilverkstad, vilken säkerställer kvaliteten som du som bilägare har rätt att kräva av oss som bilverkstad. Den visar också att verkstaden är en seriös aktör. Kvalitetsstandarden innebär att vi kontrolleras årligen enligt specifika krav för bilverkstäder som servar och reparerar person- och transportbilar (upp till 3,5 ton) samt husbilar klass II (upp till 5 ton). Under de regelbundna kvalitetskontrollerna granskas verkstadens arbete, miljökrav och arbetsgivaransvar såväl tekniskt som administrativt av opartiska tredjepartskontrollanter.

Läs mer om Godkänd Bilverkstad.