Trygg och säker finansiering

Vägen till en god husbils- eller husvagnsaffär

För de allra flesta av oss är ett husbils- eller husvagnsköp en stor och viktig investering, oavsett om vi väljer att köpa ett nytt eller begagnat fordon. Just därför vill vi att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker och slippa fundera på hur du ska lösa det ekonomiska.

Orsaken till detta är att vi vill att du som kund hos PR Husbilar alltid ska känna att du är i goda händer. Det gäller hela vägen från vårt första möte till efter att du rullat iväg med ditt nya fordon. Vårt mål är att alltid finnas till hands och ge den hjälp och service du behöver som husbils- eller husvagnsägare. Därför har vi tagit fram en egen förmånlig finansieringslösning tillsammans med vår ”husbank” Nordea Finans. Nordea har lång erfarenhet av fordonshandel och är idag ett av Sveriges ledande finansbolag.

Skräddarsydd finansiering utan dolda avgifter

Tack vare ett mångårigt och lyckat samarbete med Nordea Finans kan vi erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar med konkurrenskraftiga räntor och utan dolda avgifter. Vi ser till dina specifika önskemål och behov och anpassar återbetalningen till upp till 180 månaders avbetalningstid.

Kontantinsatsen är 20% eller motsvarande inbytesvärde från din nuvarande husbil, husvagn eller personbil. Du kan när du vill lösa eller ändra villkoren i kontraktet under dess giltighetstid – utan extra kostnad. För att underlätta lite extra har vi lagt en finansieringskalkyl under respektive objekt för nya respektive begagnade fordon, så att du enkelt kan beräkna vad de olika modellerna skulle kosta.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss