Vi söker en fordonsmekaniker

Vi utökar just nu vår verksamhet med motorservice och behöver därför fylla på vårt team med en fordonsmekaniker.

Om tjänsten

Som fordonsmekaniker arbetar du med felsökningar, service och reparationer av husbilar. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och jobba med vårt chassimekaniker-team med variation av visst bodelsarbete på husbil/husvagn.
Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, noggrann och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du bör även ha förmågan att arbeta självständigt och att organisera det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du är duktig på praktisk problemlösning.

Om dig

B-körkort är ett krav. Du har förstås ett brinnande intresse för fordon, mekanik och teknik. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande erfarenhet, kunskap av felsökning samt att du har arbetat med elektronisk test- och mätutrustning.

Ansökan

Har du frågor kring den aktuella tjänsten är du välkommen att slå en signal till Niclas Frisk (Verkstadschef) eller Fredrik Ryberg (VD) på telefon 0322–832 10.

Ansök här

Välkommen att lämna din ansökan via knappen ovan eller skicka ett mail till Pernilla Ryberg på pernilla.ryberg@prhusbilar.com. Märk mailet ”ANSÖKAN FORDONSMEKANIKER”.

Sök redan idag – urval sker löpande.

LÄS MER OM OSS