35 år av husbilsglädje

Det känns nästan lite overkligt att det hunnit gå 35 år sedan PR Husbilar satte nyckeln i låset och slog upp portarna för första gången. Året var 1989 och platsen, då som nu, Sollebrunn på den västgötska slätten.

Sedan dess är det åtskilliga husbilar och husvagnar som rullat ut från våra lokaler, redo att uppfylla kundernas fritidsdrömmar. Det är också just kundnöjdheten som varit vår viktigaste drivkraft genom åren. Vår vision har alltid varit att finnas med er hela vägen – såväl innan som efter köpet.

Vi vill passa på att göra 2024 till ett jubileumsår värt att minnas. En av kryddorna under året är vårt jubileumslotteri med vinster till ett värde av hela 35 000 kr. Alla som ordertecknar ett nytt eller begagnat fordon eller husvagn under 2024 deltar automatiskt i utlottningen. Läs mer om jubileumslotteriet och tävlingsvillkoren här.

Vi är dock inte den enda jubilaren detta år. Vår fina PR Husbilsklubb, som drivs av kunderna själva, firar hela 30 år av husbilsgemenskap. Tillsammans med dem bjuder vi in till en extra kryddad jubileumshelg den 24–25 augusti i Tångahallen i Vårgårda. Sätt ett stort kryss i kalendern redan nu och håll ögonen öppna för mer info som kommer att dyka upp hos oss och på prhusbilsklubb.se.