Vi köper din husbil

Ska du sälja din husbil?

Hos oss slipper du förmedling och får pengarna direkt.

Så här funkar det

Hos PR Husbilar kan du både välja förmedling eller att sälja den direkt till oss. När vi köper in din husbil så slipper du en massa efterföljder och kostnader som ofta uppkommer vid en förmedling. Vi köper din husbil till ett fast pris, och du har pengarna på kontot redan dagen därpå. Vid en förmedling måste du vänta på att bilen blir såld och levererad innan utbetalningen sker. Om du har en finansiering löser vi givetvis din restskuld och betalar ut resterande på samma villkor.

Vid ett inköp gör vi en inköpskontroll och värderar ditt fordon på plats i Sollebrunn. Inköpspriset baseras på bilens skick. Vid en överenskommelse hanterar vi bilen direkt och betalar ut pengarna samma dag. Snabbt, enkelt och personligt – även vid inköp.

I dagsläget köper vi bilar från årsmodell 2007 och framåt, men även äldre husbilar kan vara av intresse – så fråga oss gärna.

Så här gör du

Det enklaste sättet att starta ett inköp är att mejla oss den information du har tillsammans med husbilens registreringsnummer, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vid ej genomfört inköp utgår en inköpsvärderingskostnad om 1 995 kr. Denna kostnad utgår endast om bilen är testad på plats. Vid inköp ingår givetvis denna kostnad.

Kontakta oss på info@prhusbilar.com eller 0322 – 83 210 för en offert eller om du har ytterligare frågor.