Vi söker en säljare av fritidsfordon

PR Husbilar är ett väletablerat företag inom fritidsbranschen, som sedan 1989 i huvudsak arbetar med försäljning och service av nya och begagnade fritidsfordon. Vår omsättning är idag cirka 200 miljoner kronor och vi säljer omkring 300 fordon per år. Idag är vi 20 anställda och söker nu förstärkning av en ny medarbetare till vår försäljningsavdelning.

Om tjänsten

Vi söker dig som tycker att det är roligt att sälja och vill ansvara för försäljning av både nya och begagnade fritidsobjekt från första kundkontakt till leverans av fordonet. Du arbetar dagligen med att utveckla och vårda våra kundrelationer. Vi är ett mindre företag vilket innebär att du får vara beredd att hugga i där det behövs.
Om du söker du ett företag som du kan växa och utvecklas tillsammans med, så kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt och varierande arbete.

Om dig

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har sinne för affärer och kan komma till avslut. Du är noggrann, ansvarsfull och motiverad till att göra ett bra jobb. Du bör snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter samt ha förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet och ta egna initiativ. Du har förståelse för fordon.

Andra viktiga egenskaper är ett brinnande intresse för kundkontakter, att vara lyhörd inför kundernas behov och att ta ansvar hela vägen. Vi tror därför att du är social, positiv, utåtriktad och vill engagera dig i kunderna och de utmaningar vi stöter på till 100 procent.

Kvalifikationer

Rätt attityd är viktigare än meriter för att passa in hos oss, även om dokumenterad försäljningserfarenhet givetvis är meriterande. Du ska ha grundläggande datakunskaper och kunna tala och skriva på engelska. B-körkort är ett krav.

Praktiskt om tjänsten

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en prestationsbaserad och en fast månadslön. Helgarbete ingår.

Ansökan

Har du frågor kring den aktuella tjänsten är du välkommen att slå en signal till Fredrik Ryberg (VD) på telefon 0322–832 10.

Ansök här

Välkommen att lämna din ansökan via knappen ovan eller skicka ett mail till Pernilla Ryberg på pernilla.ryberg@prhusbilar.com. Märk mailet ”ANSÖKAN SÄLJARE”.

Sök redan idag – urval sker löpande.

LÄS MER OM OSS